www.schouwebcoins.dk

 

Copyright & Loven om ophavsret

 

Schou Web Coins er beskyttet af loven om ophavsret, idet al anvendelse af såvel design, som skreven tekst og billeder, kun kan ske efter tilladelse fra Schou Web Coins.

 

Schou Web Coins ophavsret:

 

Rettighederne til Schou Web Coins webside, produkter og de data, der er at finde på Internetsiderne, tilfalder til hver en tid Schou Web Coins eller den angivne kilde og må ikke eftergøres uden skriftlig tilladelse fra Schou Web Coins eller øvrige materialeejere.

Informationerne på Schou Web Coins Internetsider kan frit benyttes til privat brug eller privat information og det er altid tilladt at linke til informationerne. Det er IKKE tilladt at kopiere tekst, kildeskrift samt billeder til egen Internetside.

 

Ønskes informationerne videreformidlet i form af et link, kan dette gøres frit/gratis.

 

Se øvrige bannerlinks

 

I forbindelse med linkning, skal www.schouwebcoins.dk`s logo benyttes som henvisning. Linket skal ligeledes sættes til "hele siden" eller "nyt vindue" og ikke til bl.a. separate filer eller separate filer i "nyt vindue"- hvorfra besøgende ikke har mulighed for at surfe videre på Schou Web Coins egen side.

Således accepteres links til enkeltframes eller grafikelementer ikke.

 

En integrering, kopiering eller anden form for redigeret eller direkte brug af de informationer og produkter, der er angivet på Schou Web Coins Internetsider er ikke tilladt.

 

I de tilfælde, hvor der er tale om et produkt eller en information, der kan købes, vil det være tilladt at foretage en integrering, kopiering mv. forudsat, at der er indgået en skriftlig salgsaftale.

Schou Web Coins fraskriver sig ansvaret for hændelser, der er eller kan være en følge af fejlbehæftede, manglende eller upræcise meldinger.

 

Schou Web Coins / schouwebcoins.dk er ikke ansvarlig for indholdet på de websites, der linkes til på schouwebcoins.dk / på Schou Web Coins websites.

 

Ved tilladelse til anvendelse af materialer, skal kildeangivelse finde sted. 

 

Konstateres uretmæssig anvendelse af design, tekst og billeder, kontaktes pågældende vedrørende forholdet, idet Schou Web Coins efterfølgende vil tage stilling til, hvorvidt sagen skal fremmes videre.

 

Dette tiltag sker som et led i beskyttelse af design samt tekst og billeder, idet producenten har lagt meget tid og penge i såvel udvikling, som billede- og tekstredigering.

 

Ved tvivl om brud på loven om ophavsret, kan loven læses via linket til loven om ophavsret.

 

Publiceret 01.7.2001
Opdateret 15.11.2003

Schou Web Coins